U bent nooit te oud om het te leren.

Daarom geef ik u graag computer- en internetles op uw eigen computer. Ik help u ook met andere apparatuur op weg. Denkt u hierbij aan een mobiele telefoon, een internetmodem of printer.

U leert desgewenst contacten te onderhouden met familie en vrienden via e-mail en via de "social media" zoals Facebook, MSN, Skype, Schoolbank en Hyves. Oude vrienden zoeken en het uitwisselen van foto's en filmpjes met familie en vrienden is een fluitje van een eurocent.

U zult in staat zijn belangrijke zaken op uw computer vast te leggen en met uw familie en vrienden te delen. Denk bijvoorbeeld aan uw levensverhaal, bijzondere familie-recepten, stamboom(onderzoek) en nog veel meer.

Contact via de computer met familie of vrienden, waar ook ter wereld.

Een schat aan elektronische informatie is voor u beschikbaar, bijv. recepten, wetenswaardigheden, nieuwsrubrieken, muziekfilmpjes, muziekteksten enz.

U kunt -als u dat wenst- ook uw bankbetalingen via uw computer gaan doen.

Ik help u met het installeren van freeware (programma's waarvoor geen licentie nodig is) en bij het installeren van legale softwarepakketten.

Voor de aanschaf van apparatuur en programmatuur verwijs ik u altijd naar een regionale handelaar. Ik kan u daarover wel advies geven. Ik zal daar nooit in bemiddelen. Ik verkoop geen apparatuur of programmatuur.